Schoonheidsspecialiste Jolanda werkt uitsluitend met de producten van:

Zao Make-up.

ZAO heeft natuurlijke formules ontwikkeld *,
Verrijkt met actieve biologische ingrediënten. Laat je verleiden door de oogverblindende kleuren en zijde zachte texturen. Zao make-up heeft een buitengewone combinatie van comfort en lange houdbaarheid. Voor de verpakking heeft Zao gekozen voor bamboe, natuurlijk, duurzaam en stijlvol.

Bamboe is door zijn uitzonderlijk snelle groei een ware kampioen in CO2 opslag! Juist vanwege deze koolstofopslag van bamboe vermindert ZAO daarmee niet alleen zijn ecologische voetprint, maar zorgt zelfs voor een negatieve CO2 voetprint! Pure ecologische winst.

Zao verpakkingen zijn simpel en innovatief, bijna alle producten zijn navulbaar. Zuinig voor je portemonnee en voor het milieu. Wissel de verschillende kleuren af en laat je wensen uit komen! De verpakkingen kun je eindeloos gebruiken, refill na refill na refill…

Ontdek het gemak en laat je creativiteit gaan! De bamboe producten worden geleverd in een katoenen zakje, handig in gebruik en het maakt de producten nog duurzamer.

Onderzoek en ethiek: Ons laboratorium heeft speciale formules ontwikkeld die zowel huid als milieu respecteren:
• Natuurlijke ingrediënten *
• Biologische en fair trade geteelde ingrediënten
• Alle producten zijn talkvrij, zelfs onze poeders
• Geen enkel ingrediënt uit de petrochemische industrie, zelfs geen conserveringsmiddelen (geen parabenen, fenoxyethanol, minerale olie, paraffine, polysorbaat, EDTA, BHT, BHA,…)
• Niet op dieren getest (noch over de bestanddelen of op verwerkte producten).
logo's certificaten 

Zao make-up is huidverzorgende cosmetica: Met de filosofie om mooie make-up te combineren met verzorging van de huid, hebben we voor ingrediënten gekozen die specifieke eigenschappen bevatten, onze producten zijn namelijk;

• Demineraliserend: bamboestengel poeder en een hoge mate van silica (75%) zorgen voor elasticiteit van de huid.
• Antibacteriëel: gemicroniseerd zilver als natuurlijke conservering voor het product en als desinfectans voor de huid.
• Antioxidant: extract van ginkgo biloba blad, aloë vera, carnauba wax, granaatappelboter, karitéboter, al deze ingrediënten beschermen tegen vrije radicalen dankzij hun essentiële vetzuren.
*met uitzondering van nagellak.

Zao verzamelbox
Deze handgemaakte Bamboo Beauty Box kunt u zelf vullen met de refills van eyeshadows, blush of foudation.
Kies zelf je kleur en combineer de producten! Duurzaam, economisch en bijzonder mooi!
De Beauty box is voorzien van een magneet zodat de refills er goed in passen en goed blijven zitten. In de binnenkant vindt u een practische grote spiegel.