We zitten alweer een aantal weken in de twee Corona lockdown. De lockdown houdt voor de salon in dat ik geen behandelingen mag geven. Ik baalde daar natuurlijk enorm van, want de decembermaand ervaar ik altijd als een reuze gezellige tijd. Ook al was het anders door mondkapjes en veel maatregelen die ik moest nemen.

In de schoonheidsbranche zijn we gewend om hygiënisch te werken. Dat is ook steeds goed gegaan gelukkig. Zo kwam ik plots soort van stil te staan. Dat is mij in deze drukke kerstperiode nog nooit gebeurd. Ik kan het natuurlijk begrijpen, maar leuk is anders! Ik ben dit keer wel direct gaan omdenken: wat kan en mag er wél, en hoe kan ik mijn klanten helpen in de vraag naar natuurlijke huidverzorging en make-up. Ik mag dan geen behandelingen geven, ik wil benadrukken dat mijn praktijk niet dicht is! Wil je je favoriete huidverzorgingsproduct, ZAO make-up of parfum aanschaffen, dan kan dat door contact op te nemen met mij via mail, bellen of appen. Ik kom persoonlijk je bestelling (als het Zwolle en omgeving is) bij jou aan de deur afleveren. Betaling kan via een betaalverzoekje. Wil je advies over welke producten voor jouw huid geschikt zijn? Dat kan ook! Eventueel gaan we video-bellen: Gezellig!

Ik probeer regelmatig wat te posten op instagram: @natuurlijkjolanda en Facebook: Natuurlijk Jolanda. Ik werk liever zelf lekker met mijn handen, dat weten jullie wel. Mijn huishouden krijgt nu wat meer aandacht, wat kasten opruimen etc. is ook wel weer eens nuttig. Met omdenken kom ik op andere ideeën; instagram en FB post. Misschien ga ik zelfs wel filmpjes posten, vloggen! jaja doodeng, maar een nieuwe uitdaging wellicht. Ondertussen hoop ik natuurlijk van harte dat we elkaar weer snel in goede gezondheid in de salon kunnen ontmoeten. Ik mis het werk en de contacten wel!

Blijf gezond!

Warme groet,
Jolanda
038-3556611
06-23603530

Aanbevolen artikelen