Tijdens de persconferentie van vrijdagavond 12 november heeft premier Rutte verscherpte maatregelen aangekondigd.Voor mijn salon betekent het dat ik de komende drie weken om 18:00 uur de salon dicht moet.De maatregel gaat in op zaterdag 13 november.Op dit moment geldt er geen toegangsbewijs plichtEr is wél weer een mondkapjes plicht, voor zowel de klant als mijzelf.De klant draagt deze bij binnenkomst en verwijdert deze als de behandeling start,en zet deze na de behandeling weer op.Daarnaast gelden nog steeds voor iedereen de basisregels:Handen wassen.Heb je klachten, dan maken we een nieuwe afspraak.Ik heb een beroep waarin ik al gewend ben om hygiënisch te werken.Ik houd mij aan het Richtsnoer Hygiëne Arbeidsomstandigheden en Milieu (HAM)Ik hoop uiteraard dat met deze maatregelen het aantal besmettingen omlaag gaat, en we géén herhaling krijgen van december 2020.Lieve groet,Jolanda

Aanbevolen artikelen